Limfarveanstryger
search
  • Limfarveanstryger
  • Limfarveanstryger

Anstryger til limfarve, kalkmaling o.l.

530,00 kr.
Inkl. moms

 Håndlavet anstryger i naturhår, fortrinsvis til kalkmaling og limfarve. Beklager den noget høje pris, men store koste i naturhår koster!

Bredde
Antal

Kan også bruges til Naturmaling, Linus og bland-selv vægmaling, men kræver gode armkræfter.  17,5 cm x 7 cm, hår 8 cm. En virkelig god, professionel  kvalitet. Træskaft.

Når det kommer til anstrygere, kan det godt svare sig at investere i kvalitet. Det er en engangsinvestering, som underletter arbejdet og muliggør det bedste resultat.

Skal kombineres med en lille ringpensel el. tilsvarende til beskæring af hjørner og kanter.

Det er en god idé at skolde penslen og øvrigt værktøj fra tid til anden, da de traditionelle interiørmalinger som udgangspunkt ikke er tilsat bakteriedræbende stoffer.

Om man bruger en kraftig kvalitetspensel eller malerrulle til vægmaling er både et spørgsmål om vane, og resultat. F.eks. i Italien stiller de sig undrende over for nordboernes forbrug af malerruller - de bruger en god anstryger. Den giver et pænere resultat uden nuprer. Men er også tungere at håndtere, og dyrere i indkøb - til gengæld er den nærmest uopslidelig.

Ny vare