Bland selv med malerrulle Se større

Bland selv Naturmaling med malerrulle

Nyt produkt

Med denne pakke får du alt hvad du har brug for til at blande en egen Naturmaling, og desuden en hæderlig rulle og bakke. Pigmentdelen består af titanhvid, kridt, pibeler, klister (methylcellulose) og den rigtige mængde linolie - af den rette slags(!). Plus spand, rørepind og vejledning. Resultatet er forbavsende tæt på den færdigblandede Naturmaling, men til en væsentlig billigere penge!

More details

395.00 kr inkl. moms

VIS MERE

Diffusionsåben. Giver en stoflig, meget smuk helmat overflade, som leger med lysindfaldet.  Kan let tones til lyse og mellemkraftige nuancer. Ca 8 m2/l. MAL-kode 00-1.  NCS S 0500 N.

Anvendelse: Væg og loft på ikke arbejdende, let til moderat sugende underlag såsom puds, gipsplader, glasvæv, tapet og uhøvlet træ.

Find en passende pensel til at male kanterne af væggen eller loftet, f.eks. en Mako 30 mm ringpensel, og ev. en radiatorpensel. Mal derpå den store flade, med en rullen.  (En god helanstryger vil give et endnu flottere resultat, men er væsentlig dyrere, og koster armkræfter!) Efterstræb en naturlig, ensartet lagtykkelse - hverken for tynde eller for tykke lag.

2 lag. Andet lag efter minimum 2 timer. Malingen er tør inden for få timer og gennemhærdet efter et par uger.  Der bør påføres tilstrækkeligt antal lag for at opnå et ensartet udtryk. 3 lag kan nogle gange være nødvendigt. 

Kan på kraftigt sugende underlag fortyndes med 10% vand i første lag. Nem at friske op/reparationsmale. Moderat vaskbar.

Nem at tone i dejlige nuancer med pigmenter. Pigmenterne opblødes i vand, og udrøres derefter i malingen. For en let toning "brækket hvid", beregn 5-10 g pigment feks. guldokker eller brændt umbra sortbrun.  For en kraftigere toning, beregn 250-500 g pigment til en spand maling. Lav prøveopstrøg.

God fornøjelse!

 

 

 

Tilbehør