Dæksolie
search
  • Dæksolie
  • Dæksolie

Dæksolie

620,00 kr.
Inkl. moms

Dæksolie er en gylden allroundbehandling til stort og småt, gammelt og nyt. Velegnet også til terrasser, samt til vedligeholdelse af tjærede flader. Fremhæver skønheden hos nyt træ. Uden pigmenter, med med karakteristisk gyldne farve. 

Kvantum
Antal

Allround trætjærebaseret træbeskyttelse. Økonomisk behandling af terrasser og mange andre typer af træflader. Dæksolie er nem at påføre, relativt tyndtflydende og med en hurtig tørring - afhængig af årstid og opgavens art, helt ned til et døgn. Produktet er en videreførelse af en klassisk nordisk opskrift, som har været brugt i århundreder. Dæksolie tørrer smitfrit op. Obs! Vil over tid patinere/mørkne især på sydvendte flader. Indeholder funghicid.

Baseret på ren fyrretjære. Kan bruges hele året, uanset temperatur og luftfugtighed. Jo tørrere træet er, jo bedre kan produktet absorberes. Kan bruges også på nyt trykimprægneret træ. Produktet er meget diffusionsåbent.

Dæksolie påføres med pensel eller sprøjte.

Påregn 2 indledende behandlinger, herefter vedligehold ca hvert 3-5 år afhængig af udsathed for sol og vand, samt krav til æstetik: Skal træet se nytjæret ud hvert år, eller er det nok at vide at træets tilstand er godt? Terrasser o.l. bør vedligeholdes hvert år. 

Dæksolie kan bruges til forbehandling af emner inden montering, forud for behandling med eksempelvis pigmenterede trætjæreprodukter. Fordelen ved at bruge Dæksolie til forbehandlingen er, at emnerne hurtigt bliver håndterbare da de tørrer relativt hurtigt.

Dæksolie kan bruges som mættende behandling af meget tørstigt træ, forud for slutbehandling med trætjæremaling og linoliemaling (minus lyse nuancer pga risiko for misfarvning).

Dæksolie kan bruges til vedligeholdelse og opfriskning af flader behandlet med trætjære, trætjæremaling og trætjærelasur.

Med funghicid. 5-7 m2/l. MAL-kode 0-3.

 

Tilbage til tjære.

Ny vare