Linolievoks

Linolievoks er fremstillet af bivoks og linolie. Behandlingen er drøj og økonomisk, mættende, plejende og ugiftig. Smudsafvisende og silkeblød, utrolig behagelig at røre ved. Nem påføring med klud eller svamp. Ikke nøvendigt at polere. God holdbarhed også på udsatte steder, vedligeholdelse med linoliesæbe. Anvendelsesområdet er meget bredt. Linolievoks er bl.a. godt som gulvvoks til trægulve, se guide, hent guide som udskriftsvenlig .pdf-fil Men linolievoks er også god til andre materialer, som sten, linoleum mv., i kombination med interiørmalingen Linus  samt til at opfriske malede overflader både inde og ude, eksempelvis vinduer. God som voks til møbler. Flere farver. En fordom imod voks er, at når man først har behandlet med voks, så er det ikke muligt at skifte behandling. Men det unikke ved denne voks, som går for at være "opfundet" af selveste Leonardo da Vinci er, at linolien i oxidationsprocessen går i kemisk forbindelse med bivoksen. Den rene og tørre overflade kan når som helst overmales med f.eks. linoliemaling.  Mange referencer, i Danmark bl.a. vinduer og porte i egetræ på Kronborg Slot, og originalt gulv i pitchpine på Københavns Rådhus.

Linolievoks There are 9 products.

Showing 1 - 9 of 9 items
 • 115.00 kr

  Indeholder linolie og bivoks. Giver en silkeagtig, smudsafvisende og rengøringsvenlig overflade. Til små og store træflader, inkl. gulve. Til sten og linoleum. Møbelvoks. Også til opfriskning af malede flader. Samt blanding med farvet voks. Nem og økonomisk i brug. 20-40 m2/l.

  115.00 kr
 • 125.00 kr

  Laserende hvid. Smudsafvisende. Nem og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Laserende sort. Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Laserende grå.  Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Laserende grå med let varm guldbrun tone. "Muldvarp". Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Smuk egeagtig nøddebrun. (Egetræ behandles ofte med ufarvet linolievoks) Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Med den rigtige glød. Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 125.00 kr

  Laserende rød. Smudsafvisende.Nemt og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l. Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

  125.00 kr
 • 345.00 kr

  Tilbud i marts måned! Obs: Kun 1 l størrelse på lager i øjeblikket. Opdag voksens mange muligheder: Træ, linoleum, sten, malede flader m.v. Ukompliceret, arbejdsmiljøvenlig og drøj:20-40 m2/l. Påføres med klud, overskydende voks tørres af, emnet er tørt og brugsklart straks. Den behandlede flade er smudsafvisende.

  345.00 kr
Showing 1 - 9 of 9 items