Linolievoks Hvid
search
  • Linolievoks Hvid
  • Linolievoks Hvid

Linolievoks Hvid

125,00 kr.
Inkl. moms

Laserende hvid. Smudsafvisende. Nem og økonomisk i brug. Påføres med klud eller ru svamp. Den behandlede overflade er tør og brugsklar straks. 20-40 m2/l.

Skal ofte opblandes med Linolievoks Neutral for at farven ikke skal blive for dækkende og konsistensen ikke for kompakt.

Kvantum
Antal

Farvet voks er fortrinsvis til behandling af træ.

Kan blandes med neutral (ufarvet)  voks og med de andre farvevokser. Det farvede voks kan virke noget kompakt, den bliver betydeligt mere medgørlig ved opblanding med ufarvet voks.

Prøve "opstrøg" anbefales, da resultatet er afhængigt at overfladens karakter. Slebet træ suger mere voks og får mere farve end høvlet træ. Med en uensartet slidt overflade kan det være nødvendigt at slibe/høvle inden behandling med farvevoks.

Fremstillet af svensk renset og kogt linolie, bivoks og pigmentpulver.

Voks skal påføres tyndt, især på knaster og hårdt træ.

Genbehandling af hvid voks bør være med  hvid voks og ikke neutral voks  - ellers risikerer du et lidt gulligt indtryk. Den hvide voks kan dog fortyndes med neutral voks.

Fremgangsmåde, umalet træ, eksempelvis trægulv: 

Lav altid en mindre prøve, før du går igang med selve opgaven. For at lære produktet at kende, og sikre at resultatet står mål med forventningerne.

1. Vask med linoliesæbe, ca 1 dl til 10  vand, afhængig af hvor beskidt træet er og vandets hårdhed. Skyl eller sug op med vandstøvsuger, lad tørre.

   2. Slib evt. fiberrejsning m. korn 180. Støvsug eller tør af med klud.

   3. Opvarm evt. vokset i vandbad, og arbejd det ind i træets længderetning med klud eller ru svamp.

   4. Lad vokset suge ind i træet ca 10-15 minutter.

   5. Tør al overskydende voks af med  klud, gerne frotté. Overskydende voks giver en klæbrig overflade med ujævn glans. Det skal være muligt at bruge emnet straks uden at efterlade mærker og uden afsmitning. 

Vedligeholdelse: Vask med Allbäck linoliesæbe.

Link til anvisninger til professionelle gulvfolk og private, specielt med henblik på trægulve.

 

 

 

Ny vare