Interiørolie

Interiørolie er en enkel og smuk linoliebaseret olie til træ, som med fordel kan bruges til rå trælofter og trævægge. Interiørolie er ukompliceret og taknemmelig at arbejde med. Store flader klares nemt uden synlige overgange, selv om man holder pause i arbejdet. Den hvide interiørolie kan i mange tilfælde med fordel bruges som alternativ til ludbehandling, som er langt sværere at styre - og desuden skrap i kemien. Påføres tyndt, drøj i brug. Kan om så ønskes efterbehandles med Linolievoks for en mere robust og rengøringsvenlig overflade. Til den daglige rengøring Linoliesæbe. Referencefotos 4000 m2 Interiørolie Nøddebrun.

ADVARSEL: Linoliebaseret interiørolie kan selvantænde i porøst materiale - destruer straks klude og lignende, læg dem f.eks. i en spand vand.

Interiørolie There are 4 products.

Showing 1 - 4 of 4 items
 • 520.00 kr

  Til vægge, lofter, paneler af træ. Baseret på farve- og lugtneutral linolie. Træplejende interiørolie. Nem at bruge. På billedet prøveopstrøg på douglastræ, som naturligt har en lidt rødlig farve. 5 l.

  520.00 kr
 • 765.00 kr

  Lud er ikke den eneste behandling som giver hvide træpaneler, vægge og lofter. Den hvide linoliebaserede træolie blev udviklet netop fordi den udseendemæssigt matcher hvid lud og sæbelud, men har fordelene nem påføring, "venlig" kemi og træplejende effekt. 5 l.

  765.00 kr
 • 695.00 kr

  Til lofter, vægge og paneler af træ. Rustikt varm brun, laserende = ikke dækkende. Baseret på farve- og lugtneutral linolie. Virker plejende på træet. Billede viser prøveopstrøg på rødlig douglas. 5 l.

  695.00 kr
 • 695.00 kr

  Den sorte interiørolie er fremkommet på efterspørgsel efter netop en sort olie til indvendig brug. Det er noget nyt at man ønsker mørke farver til interiører. Det kommer bag på de fleste, hvor elegant og indbydende en sortpigmenteret olie er på indvendigt træ! Billedet viser prøveopstrøg på douglastræ. 5 l.

  695.00 kr
Showing 1 - 4 of 4 items