Pensler

Pensler og ruller. Afgørende for dit resultat!

Især til Tonkinlak, men også til linoliemaling er det en forudsætning, at penslen er spændstig nok til at kunne trække lakken eller malingen ud til et ensartet tyndt lag. Det er her, at de traditionelle naturhårpensler viser deres værd! Udover hårenes længde og kvalitet, skal en god pensel have gode proportioner, det er med til at give den ønskede modstand og spændstighed. Her vil jeg fremhæve Guldbergs ringpensel på 30 mm som noget nær perfekt!

Naturhår kommer fra langhårede svin, og det er en råvare med stigende priser. Derfor er rene naturpensler dyre. Til gengæld kan du have glæde af dem i årevis, hvis du passer godt på dem. De bliver kun bedre af at du bruger dem, da selve sliddet er med til at give den rigtige form og blødhed ude i spidserne. På et tidspunkt er de selvfølgelig slidt ned til en så kort længde, at de skal kasseres - eller hænges op på din trofévæg!

Vi vil formentlig fremover se et indtog af en ny generation syntetiske pensler, som efterhånden sandsynligvis vil kunne matche gode traditionelle naturpensler. Men vi er der ikke endnu. Udviklingen koster og tager tid. Jeg har ikke enndu kunnet finde syntetiske pensler som er gode nok til krævende malerarbejde, dog er Makos serie med hybridpensler med blandet sviebørst og syntetiske hår et godt, økonomisk alternativ til Guldbergs rene naturhårspensler af fineste kvalitet.

Pensler There are 13 products.

Showing 1 - 13 of 13 items
 • 98.00 kr

  En virkelig dejlig kvalitetspensel til finere lakering og linoliemaling. Har en god balance. Håndlavet i Danmark. Lyse svinebørster. Bliver endnu bedre når man har slidt den lidt! 20 mm og 3o mm supplerer hinanden perfekt, feks til vinduesmaling.

  98.00 kr
 • 195.00 kr

  Kraftig ovalpensel til finere lakering og linoliemaling. God balance. Håndlavet i Danmark af lyse svinebørster. 100% FSC certificeret træ. Bliver endnu bedre med tid og slid!

  195.00 kr
 • 45.00 kr

  Til trætjære, Interiørolie, og også Naturmaling, Linus. Letvægt - ligger godt i hånden.

  45.00 kr
 • 530.00 kr

   Håndlavet anstryger i naturhår, fortrinsvis til kalkmaling og limfarve. Beklager den noget høje pris, men store koste i naturhår koster!

  530.00 kr
 • 140.00 kr

  Garnrullen her bliver din ven. Den er meget præcis og du minimerer spildet da malerrullen ikke "spiser" malingen. Ligger godt i hånden og er nærmest uopslidelig. Ikke tendens til at lave striber. Til Naturmaling og Linus. Lille (grim, beklager!) malerbakke medfølger så længe lager haves.

  140.00 kr
 • 105.00 kr

  Rullen her bliver din ven. Den er meget præcis og du minimerer spildet da rullen ikke "spiser" malingen. Ligger godt i hånden og er nærmest uopslidelig. Til naturmaling samt Linus.

  105.00 kr
 • 65.00 kr

  God kvalitet til pengene. Malerrulle 150 mm bred, diameter 30 mm. Med håndtag og bakke, til Naturmaling, Linus og Vægmaling Bland-selv. Bør  suppleres med pensel til beskæring af kanter, f.eks. en Mako 30 mm ringpensel.

  65.00 kr
 • 48.00 kr

  God kvalitet til pengene. Malerrulle 150 mm bred, diameter 30 mm, med håndtag. Til Naturmaling, Linus og Vægmaling Bland-selv. Bør  suppleres med pensel til beskæring af kanter, f.eks. en Mako 30 mm ringpensel.

  48.00 kr
 • 75.00 kr

  Penselrens specielt egnet til linoliemaling, Naturmaling og Linus. (En tilfældig penselrens risikerer at forstyrre linoliens kemi.) 

  75.00 kr
 • 120.00 kr

  Den smukke pensel er helt gennemtænkt for ergonomi og ydelse i særklasse. Produceret i gode materialer med generøse dimensioner. Er optimeret til maling af vinduer, men kan bruges til mange andre formål. God balance i penslen.  Penslen er udviklet gennem lang tid. 

  120.00 kr
 • 50.00 kr

  Det har længe heddet sig, at kun naturhår dur til linoliemaling. Men materialerne har udviklet sig. Ifølge Allbäck er dette et fuldgodt svar på nutidens og fremtidens fladpensel til linoliemaling. Der hvor det syntetiske for alvor kan overhale naturen er på forudsigeligheden. Når kvaliteten er opnået, så får du detsamme hver gang. 

  50.00 kr
 • 20.00 kr

  Bitte pensel til pensling af vinduets kitfalser med shellak inden kitning. Også til at plette knaster med shellak inden slutmaling for at forhindre gennemslag af harpiks. 15 mm bred, 16 cm lang.

  20.00 kr
 • 70.00 kr

  Et restparti med gode italienske ovalpensler i naturhår, fine til lakering og linoliemaling samt interiørdetaljer. Dog ikke fuldt på højde med Guldbergs ovalpensler. Til gengæld er prisen god. Så længe lager haves. 

  70.00 kr
Showing 1 - 13 of 13 items