Naturmaling

Naturmaling er en nem og økonomisk, ukompliceret maling til væg og loft, håndværksmæssigt produceret i Danmark. Naturmaling binder på tapet, glasvæv, puds, gips, uhøvlet træ og gammel maling. Naturmaling er stofligt helmat og meget smuk, i den måde lyset reflekteres på - næsten som en limfarve. Det skyldes, at pigmenterne er helt oppe i overfladen.

Naturmaling er meget diffusionsåben, det vil sige at væggene kan afgive vanddamp gennem malingen, hvilket er væsentligt for et sundt indeklima. Naturmaling er fuldt deklareret. Alle ingredienser er godkendte til brug i fødevarer eller hudplejemidler. Naturmaling er  uden opløsningsmidler, blødgørere eller lignende. Hermed lever Naturmaling op til Indeklimamærkets skrappe krav. Naturmaling er garanteret MI-fri.

Naturmaling er moderat vaskbar, efter 15 dages hærdning kan du tørre overfladen af med svamp opvredet i opvaskevand eller linoliesæbevand. Ønskes fuld vaskbarhed, f.eks. til badeværelset, anbefaler vi Linus, som også kan binde på f.eks. høvlet træ, og har et bredere anvendelsesområde f.eks. møbler.

Hvid er den mest populære af Naturmalings farver- . Ønsker du farve, så er der en række færdige nuancer at vælge mellem, se nedenunder. Som standard leveres pigmentet separat i poser som du selv blander i malingen. Det er hurtigt, det er økonomisk og det giver dig mulighed for selv at styre pigmentintensiteten. Ønsker du at vi blander farven for dig, så kan det naturligvis ordnes.

Naturmaling kan også tones med Linus system, ligesom du kan komponere din helt egen farvetone med pigmentpulver i løsvægt her fra shoppen. 

Naturmaling er teknisk set en linolieemulsionsmaling, en linolieforstærket limfarve (altså pigmenter + lim + vand + linolie + en smule atamon). Læs mere her: Hvad er Naturmaling?   

Du kan også hente inspiration og viden i Kulturstyrelsens informationsblad om overfladebehandling af indvendigt murværk, puds og tapet   

Naturmaling There are 15 products.

Showing 1 - 15 of 15 items
 • 435.00 kr

  Hvid vægmaling er en favorit til væg og loft! Naturmaling er nem og økonomisk, diffusionsåben. Giver en stoflig, meget smuk helmat overflade, som leger med lysindfaldet.  Kan let tones til lyse og mellemkraftige nuancer. 8 m2/l. MAL-kode 00-1. 5 l. NCS S 0500 N.

  435.00 kr
 • 12.00 kr

  Kom lidt vand i posen, luk posen. Arbejd posens indhold med fingrene udefra, så pigmentet er helt ensartet fordelt i vandet, i en lind pasta. Rør indholdet ned i 5 l Hvid Naturmaling, omrøres grundigt. Færdig.

  12.00 kr
 • 95.00 kr

  En ren grøn toning. Frisk mint. Pigmentpulver til nem toning af 5 liter.

  95.00 kr
 • 95.00 kr

  Klassisk pigmentering med naturlig guldokker fra Frankrig. Nuancen virker på samme gang beroligende og energigivende...  Pigmentpulver til nem toning af 5 liter.

  95.00 kr
 • 95.00 kr

  Grøn og blå i fin balance, tilsat et drys brændt umbra. Pigmentpose til nem toning af 5 l.

  95.00 kr
 • 145.00 kr

  Terra di Siena. Hvor Guldokker kun vil være gul, så er der rige sandfarvede toner i denne italienske Siena. Pigmentpose til nem toning af 5 l.

  145.00 kr
 • 115.00 kr

  Rødlilla med kompleks pigmentsammensætning. Der indgår både caput mortuum, grønt, blåt og umbra udover den smukke jernoksydrøde, som er basen. Pigmentpose til nem toning af 5 l.

  115.00 kr
 • 55.00 kr

  Støvet rosa på engelskrød, "snavset til" med mørk brændt umbra. En klassisk interiørfarve i den danske farveskala. Pigmentpose til nem toning af 5 l.

  55.00 kr
 • 140.00 kr

  Garnrullen her bliver din ven. Den er meget præcis og du minimerer spildet da malerrullen ikke "spiser" malingen. Ligger godt i hånden og er nærmest uopslidelig. Ikke tendens til at lave striber. Til Naturmaling og Linus. Lille (grim, beklager!) malerbakke medfølger så længe lager haves.

  140.00 kr
 • 345.00 kr

  Med denne pakke får du alt hvad du har brug for til at blande en egen Naturmaling: En solid portion pigmentblanding (titanhvid, kridt, pibeler), klister (methylcellulose) og den rigtige mængde linolie - af den rette slags(!). Plus spand, rørepind og vejledning. Resultatet er forbavsende tæt på den færdigblandede Naturmaling, men til en væsentlig billigere...

  345.00 kr
 • 320.00 kr

  Kun råvarerne, og ingen tilbehør! Det giver mening, hvis du allerede har en spand, en rørpind og malerværktøj. Eller hvis du skal bestille et større kvantum. Med følger kun: En solid portion pigmentblanding (titanhvid, kridt, pibeler), klister (methylcellulose) og den rigtige mængde linolie - af den rette slags(!). Plus vejledning. Resultatet er...

  320.00 kr
 • 395.00 kr

  Med denne pakke får du alt hvad du har brug for til at blande en egen Naturmaling, og desuden en hæderlig rulle og bakke. Pigmentdelen består af titanhvid, kridt, pibeler, klister (methylcellulose) og den rigtige mængde linolie - af den rette slags(!). Plus spand, rørepind og vejledning. Resultatet er forbavsende tæt på den færdigblandede Naturmaling, men...

  395.00 kr
 • 255.00 kr

  Limfarve er en prisbillig, smuk og ren malingstype. Et minus er, at den slet ikke er vaskbar. Hvilket også kan være en fordel, da den er nem at fjerne. Her får du den opmålte portion pigmentblanding (titanhvid, kridt, pibeler), og klister (methylcellulose) til 4,5 l maling. Plus spand, rørepind og vejledning.

  255.00 kr
 • 230.00 kr

  Limfarve er en prisbillig, smuk og ren malingstype. Et minus er, at den slet ikke er vaskbar. Hvilket også kan være en fordel, da den er nem at fjerne. Her får du den opmålte portion pigmentblanding (titanhvid, kridt, pibeler), og klister (methylcellulose) til 4,5 l maling. Plus vejledning.

  230.00 kr
 • 95.00 kr

  Grundrens som er målrettet Naturmaling. Til afvaskning forud for maling fortyndes med 5 dele vand. Til rengøring af malede overflader fortyndes i forholdet 20:1. Efterskylles med vand.  Bemærk, at "almindelig" grundrens udviklet til plastmaling (=akryl, "vandbaseret"), kan forstyrre linoliens kemi, og bør derfor undgås.   

  95.00 kr
Showing 1 - 15 of 15 items