Sæbe og penselrens

Sæbe hører med i sortimentet af flere grunde. Sæbe til klargøring inden maling med linoliebaserede produkter: Her er det vigtigt, at dit rengøringsmiddel ikke forstyrrer linoliens kemi. Det vil en typisk grundrens ofte gøre. Hvorimod sæbe fremstillet af linolie vil være uproblematisk. Denne sæbe kan du også bruge til efterfølgende rengøring og vedligeholdelse af den malede flade. Her er det igen vigtigt, at sæben ikke affedter og udtørrer, men tværtimod giver næring til overfladen. Og er behagelig for din hud!

Vores middel til rengøring af pensler er tilsvarende håndplukket for effektiv rengøring af pensler til maling på linoliebasis. Da mange andre midler vil give problemer grundet produkternes særlige kemi, som jo er noget helt andet end plast- og alkydmaling.

Læs nærmere på produktbeskrivelserne nedenunder.  

Sæbe og penselrens There are 3 products.

Showing 1 - 3 of 3 items
 • 95.00 kr

    Forsæbet ren linolie uden tilsatser. Er mild, plejende og drøj. Mange anvendelser: Allround rengøring. Eminent til sæbeskuring / hvidskuring af gulve.Til klargøring forud for linoliemaling og voksbehandling. Vedligehold af voksbehandlede gulve.   

  95.00 kr
 • 75.00 kr

  Penselrens specielt egnet til linoliemaling, Naturmaling og Linus. (En tilfældig penselrens risikerer at forstyrre linoliens kemi.) 

  75.00 kr
 • 95.00 kr

  Grundrens som er målrettet Naturmaling. Til afvaskning forud for maling fortyndes med 5 dele vand. Til rengøring af malede overflader fortyndes i forholdet 20:1. Efterskylles med vand.  Bemærk, at "almindelig" grundrens udviklet til plastmaling (=akryl, "vandbaseret"), kan forstyrre linoliens kemi, og bør derfor undgås.   

  95.00 kr
Showing 1 - 3 of 3 items