Vifte med små prøveopstrøg Allbäck linoliemaling
search
  • Vifte med små prøveopstrøg Allbäck linoliemaling

Vifte med små prøveopstrøg Allbäck linoliemaling

100,00 kr.
Inkl. moms

Vifte med alle Allbäcks 29 standardkulører i linoliemaling. Trykte prøveopstrøg, men god kvalitet. Er en god hjælp til at finde de rette farver til opgaven. Alternativt, bestil 2 dl størrelsen af den/de relevante kulører. 

Kvantum
Antal

Denne nedenstående beskrivelse er møntet på den første udgave af viften, som var rigtige prøveopstrøg. Men den siger alligevel en del om linoliemaling, især de lyse farver. Så derfor lader vi den stå lidt endnu: 

Obs,  da linolie gulner hvis den ikke får lys, så vil især de hvide farver være påvirket af dette fænomen. Viften er derfor uegnet til at hjælpe en med at vælge mellem de hvide nuancer, det er bedre at læse sig til forskellen mellem den under produktbeskrivelserne af dem. Og når man kikker på de lyseste farver af de øvrige, så skal man have in mente, at de er forskudt lidt til den gule side.

Nogle af farverne har det desuden med at klæbe lidt til hinanden, da det er forholdsvis nyopstrøget maling. Der skal lirkes lidt forsigtigt med dem når man skiller opstrøgene fra hinanden.