Grundrens til Naturmaling

95,00 kr.
Inkl. moms

Grundrens som er målrettet Naturmaling. Til afvaskning forud for maling fortyndes med 5 dele vand. Til rengøring af malede overflader fortyndes i forholdet 20:1. Efterskylles med vand. 

Bemærk, at "almindelig" grundrens udviklet til plastmaling (=akryl, "vandbaseret"), kan forstyrre linoliens kemi, og bør derfor undgås.   

Kvantum
Antal

I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at vaske med Grundrens. En afbørstning eller let afvaskning med rent vand, evt. håndopvaskevand eller linoliesæbe vil være fuldt tilstrækkeligt, 

Men er der behov for effektiv opløsning af fedtede belægninger o.l., så kan man have stor gavn af denne specielt udviklede Grundrens. Den er naturligvis biologisk nedbrydelig og uden MI. Den fulde deklaration er: Vand, biologisk nedbrydelig tensid, natriumhydroxid og tetrakaliumpyrophosphat. 

Man kan også have glæde af denne Grundrens, hvis man står med en overflade som er lidt for glat og dermed uegnet til Naturmaling, som har brug for en vis ruhed for at kunne binde nogenlunde fornuftigt.  F.eks på en ikke slidt plastmaling (=akryl, "vandbaseret"). Her kan man have held med at vaske med en kraftig opløsning af Grundrens, evt ufortyndet, som man efterskyller med vand og derefter sliber. Lav alligevel et prøveopstrøg!

Ny vare