Linus Hvid
search
  • Linus Hvid
  • Linus Hvid

Linus Hvid

265,00 kr.
Inkl. moms

Linus Hvid er - ikke overraskende - sortimentets topsælger. 1 l (vist) og 3 l. Resultatet er en smukt mat, sjælfuld overflade, som passer lige godt til nyt som til gammelt. Linus Hvid er også basen for de lyse nuancer, som du selv nemt kan blande ved at tone med pigmentpulver - se Allbäcks farveskala nedenunder. Du kan også bruge  jordfarveskalaens pigmenter og selv komponere din farve. NCS 0502-Y

Kvantum
Antal

Linus binder på de fleste indvendige underlag: puds, tapet, træ, gips, glasfilt mv. Typisk 2 lag. Velegnet også til køkken og badeværelse, altså som vådrumsmaling.

Påføres med fordel med malerrulle. Udtrykket kan varieres, feks ved at påføre med pensel eller sprøjte. Ved at bruge som spartel sammen med Pimpstensmel 1:1. Ved at slibe, voksbehandle, skabelonmale... se introteksten. 

Sugende underlag kan grundes med Linus Primer, som også kan bruges mod gennemslag af sod og nikotin. 

Bemærk: Hvid Linus kan gulne lidt hvis det ikke er lyst nok i værelset. (Processen er reversibel: Med dagslys forsvinder en eventuel gulning.)  For at modvirke indtrykket af gulning kan man tilsætte 10 % Linus Grå i mørke lokaler - det snyder øjet til ikke at opfatte gulningen.

Rækkeevne ca. 6-8 m2/l afhængig af underlaget. Typisk 2 lag.

 

 

Ny vare