Linus Hvid

Nyt produkt

Linus Hvid er - ikke overraskende - sortimentets topsælger. 1 l (vist) og 3 l. Resultatet er en smukt mat, sjælfuld overflade, som passer lige godt til nyt som til gammelt. Linus Hvid er også basen for de lyse nuancer, som du selv nemt kan blande ved at tone med pigmentpulver - se Allbäcks farveskala nedenunder. Du kan også bruge  jordfarveskalaens pigmenter og selv komponere din farve. NCS 0502-Y

More details

265.00 kr inkl. moms

VIS MERE

Linus binder på de fleste indvendige underlag: puds, tapet, træ, gips, glasfilt mv. Typisk 2 lag. Velegnet også til køkken og badeværelse, altså som vådrumsmaling.

Påføres med fordel med malerrulle. Strukturen kan varieres og styres. Ved at tilsætte pimpstensmel fås en ru overflade. Omvendt kan overfladen gøres helt glat vet at fortynde med vand, slibe med fint sandpapir og evt. efterbehandle med Allbäck Linolievoks.

Velegnet til skabelonmaling.

Bemærk: Hvid Linus kan gulne lidt hvis det ikke er lyst nok i værelset. (Processen er reversibel: Med dagslys forsvinder en eventuel gulning.)  For at modvirke indtrykket af gulning kan man tilsætte 10-20 % Linus Grå i mørke lokaler - det snyder øjet til ikke at opfatte gulningen.

Rækkeevne ca. 10 m2/l afhængig af underlaget. Typisk 2 lag.

Pdf med Guide til maling af vægge mv med Linus.

 

 

Tilbehør